Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
NL

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

75 review(s)
Artikelnummer WSBCHPAJ

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

75 review(s)
€ 83,95
Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

75 review(s)
Sorteer op:
Lucas, Waalwijk

woensdag 28 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer gemakkelijk gebruik om je messen bij te slijpen. Zelfs zonder enige ervaring.


Joost, Rosmalen

dinsdag 27 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eerste indruk: "Beetje ingewikkeld". Maar dat valt 100% mee. En het werkt fantastisch. Je bent even bezig, maar het resultaat is uitstekend. Was bij de messenslijper €7.50 tot €15,00 per mes kwijt; dat is dus snel terug verdiend. zeer tevreden. Was trouwens ook getipt na telefonisch contact. Goede tip.


Roy , Zevenaar

maandag 26 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alles weer fijn scherp 👍🏻


Guillaume, Saint Romain sous Gourdon

maandag 26 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mihhail , Tallinn

vrijdag 23 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Horst M., Hinte

dinsdag 20 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Federico F., Milano

maandag 19 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Georges, guengat

zondag 18 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ed, Barendrecht

zaterdag 17 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top product, snelle levering, netjes verpakt. Super tevreden!!


Frez, Almelo

woensdag 14 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na jaren met een steen gewerkt te hebben maar met een steeds grotere messenverzameling zocht ik een iets nauwkeuriger manier om de messen te slijpen. Wat een verrassing toen ik zag dat voor een prikkie zo iets te koop was. En iedereen vond al wel (net als ik) dat de messen scherp waren met de steen maar wat zat ik er naast. Eenvoudig om mee te werken en op graden in te stellen. In zeer korte tijd je messen vlijmscherp, heerlijk.


RB, Brummen

dinsdag 13 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eenvoudig en betaalbaar slijpsysteem, ideaal voor wie begint met slijpen. Ik gebruik het voor zakmessen van o.a. Spyderco en Benchmade, het resultaat mag er wezen. Als een mes is uitgerust met een super steel dan is de optionele Upgrade Kit een welkome uitbreiding. Wel is het nogal lastig om kleinere messen goed vas te klemmen bijvoorbeeld Victorinox. Het zou wenselijk zijn dat hier een aparte clamp of adapter voor komt.


Michael, Apeldoorn

dinsdag 13 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit basis slijpsysteem kan je al prima gebruiken om messen goed scherp te krijgen. De uitbreiding maakt het echter wel pas compleet tegen een meerprijs. Het systeem werkt zeer makkelijk en intuïtief. Het product had nog beter geweest als er ook een grijpertje voor kleine messen bij had gezeten. Die kan je nu lastig onder scherpere hoeken slijpen.


Thom, Apeldoorn

maandag 22 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon super handig en makkelijk weer op te bergen. Ik heb de doos bewaard want daar past alles weer mooi in en is redelijk compact. Ik heb er al flink wat messen scheerscherp mee gekregen, ook messen die al jaren bot waren.


Fx , Morangis

dinsdag 9 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

G.land, Pont-Saint-Esprit

zondag 7 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henry , Purmerend

zaterdag 6 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat er beloofd wordt, wordt geleverd goed kwaliteit,messen zijn scheetmes scherp. Levertijd was minder .


Karel, LELYSTAD

donderdag 4 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed apparaat, duidelijke gebruiksaanwijzing en een goed YouTube filmpje.


JEAN PIERRE VERNET, GENELARD

dinsdag 2 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rob, Nieuwegein

donderdag 28 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Superhandig systeem. Ik moet er alleen nog wat meer bedreven in raken. Bij 1 zakmes duurde het wat langer op de grove korrel voordat de ingestelde hoek (20gr) er goed op zat. Dan pas kun je verder naar de fijnere slijstenen overgaan. Op de meest fijne steen bleef ik op het eind op een plek toch nog een klein braamrandje voelen. Al met al het geld zeker waard en eenvoudig en ergonomisch in gebruik.


Raymon, Enschede

maandag 25 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb meerdere slijpers gehad. Maar dit is tot op heden het beste apparaat die ik heb gehad. Zelfs oude botte messen met hapjes eruit kun je weer vlijmscherp maken. Ik zeg echt een aanrader.


Artikelnummer WSBCHPAJ

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

75 review(s)
€ 83,95
Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad