Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Wüsthof AEON-keukenmessen

Ambiente, een jaarlijks terugkerende beurs in Frankfurt. Op deze beurs showen merken de nieuwste producten aan het grote publiek. En wij waren erbij en de highlights tonen we graag aan jou!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de allernieuwste keukenmessen van Wüsthof. En wat zijn ze schitterend! Met veel enthousiasme stellen wij aan jullie voor: de exclusieve Wüsthof AEON-serie.

De messen zijn gecoat met DLC (Diamond-Like Carbon-coating) wat resulteert in een duurzaamheid die even ongeëvenaard als mooi is. De prachtige handgrepen zijn gemaakt van millennia-oude moeraseik. 3249 jaar oud, welteverstaan - elk met zijn eigen certificaat van echtheid. Verkrijgbaar in een koksmes (20 cm) en super slicer (26 cm).

Wüsthof AEON koksmes 20 cm
Wüsthof AEON Super Slicer

Ben jij ook zo razendenthousiast? De Wüsthof AEON-messen zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar! Maar let op: van elk mes worden er maar 1500 geproduceerd. Dus wacht niet te lang, OP=OP!